Logo

Squashkernesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ dl squashkerner
1 ¼ dl jordnødder
¾ dl sesamfrø
2 spsk olie
1 ¼ dl honning
salt
 
Alle ingredienser blendes, til de har fået den ønskede konsistens.
Squashkernesmør smager dejligt på al slags brød.
 
Tips: Squashkerner uden skal fra de såkaldte nøgenfrøede squash kan købes i visse helsekostforretninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her