Logo

Stegt ris med skinke / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Udover skinketern kan man også tilsætte rejer, kylling, bacon, oksekød osv.

3 dl basmatiris
1 løg
grønsagsblanding (ærter og gulerødder)
100 g skinketern
1 æg
madras karry
salt
peber
olie

Kog risene.
Svits et hakket løg i en wok eller gryde. Tilsæt 2 tsk karry, lidt salt og peber. Tilsæt grønsagsblanding og skinketern. Lad det stege lidt. Tilsæt risene og bland grundigt.
I en kasserolle varmes olie op. Svits 1 tsk karry og lidt salt og peber. Tilsæt æg og rør rundt med en gaffel, så æggene smuldrer. Bland æggemassen med risblandingen og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her