Logo

Stegt tempeh med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

½ liter løg, skåret i halve ringe
½ kilo tempeh, skåret i små terninger
1 spsk saft fra friskrevet ingefær
Mørk sesamolie
Vand
Sojasauce

* Tilberedning 
Varm en smule mørk sesamolie op på en pande.
Sautér løgene i 2 – 3 minutter ved temmelig stærk varme, og under stadig omrøring. 
Tilsæt tempeh og sautér i yderligere 1–2 minutter.
Tilsæt så meget vand, at det dækker løg og tempeh halvt; kom ingefærsaften ved og læg låg på.
Skru ned for varmen og kog i 25 minutter.
Smag til med en smule sojasauce og lad retten simre endnu et par minutter.
Fjern låget, skru lidt op og kog indtil vandet er fordampet.
Rør løg og tempeh sammen og anret i en serveringsskål.

INFO: Tempeh er et produkt lavet af naturligt gærede sojabønner, som derved bindes sammen til en masse. Tempeh stammer fra Indonesien, men er også udbredt i andre dele af Sydøstasien. 
I modsætning til tofu, som også er lavet af sojabønner, består tempeh af hele bønner og har en stærkere smag på grund af fermenteringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her