Logo

Stegt torsk med salsa - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g torskefilet med skind
salt
friskkværnet peber
lidt citron eller limesaft
1 spsk olivenolie til stegning

Salsa:
1 lille rødløg
1 lille bdt koriander, frisk
2 tomater, udkernet kød heraf
1 lille rød chili, udkernet
1 fed hvidløg
sød chilisauce efter smag

Tilbehør:
3 dl bulgur
4 dl vand eller grøntbouillon
salt

Skær fisken i portionsstore stykker og rids skinsiden med en skarp kniv.
Drys salt, peber samt lidt citron eller limesaft på og rist fisken på skinsiden 5-6 minutter i lidt olivenolie.
Læg låg på panden og lad fiskestykkerne stå, til de er faste og har skiftet farve til hvid.
Hak rødløg, koriander, tomater, chili og hvidløg.
Bland alle dele og smag salsaen til med sød chilisauce efter behag.
Kom bulgur, vand eller bouillon samt lidt salt i en gryde og kog for svag varme i 10 minutter.
Flyt gryden fra varmen og lad den trække 10 minutter eller mere.
Server fisken på varm bulgur med salsa og brød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her