Logo

Stegte sild med blomkålspuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte sild med blomkålspuré

 

Friskstegte sild med sensommergrønt: blomkål, radiser, nye løg og dild. Fisk du ka' li'

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stege-/kogetid: ca. 20 min.

 

#

4-6 friske sildefileter

3 spsk hvedemel

salt og friskkværnet hvid peber

25 g smør

 

Syrlige løg:

1 løg

2 spsk hvidvinseddike

1 spsk sukker

 

Blomkålspuré.

½ blomkål

2 spsk olie

1 håndfuld dildstilke

 

Drys:

6-7 radiser og friske dildduske

*

 

Klip finnerne af sildefileterne, og vend dem i mel krydret med salt og peber.

Pil løgene, og skær dem i skiver.

Kog dem klare med eddike og sukker i ca. 5 min.

Del blomkålen i buketter, og kog dem møre i vand (ca. 10 min.).

 

Hæld kogevandet fra, og blend blomkålen til mos.

Varm olien med dildstilke (gem dildduske til pynt), og rør olien i blomkålsmosen.

Smag til med salt.

 

Steg sildene på en varm pande med smør i 3-4 min. på hver side.

Anret de stegte sild med blomkålspuré og syrlige løg, og drys med fintsnittede radiser og dildduske.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her