Logo

Stuffed zucchini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store zucchini a ca 450 gram
350 gram cajun andouillepølse
2 dl vegetabilsk olie
1 lille hakket løg
1 lille hakket grøn peber
3 fed hvidløg
1 stor hakket tomat
½ bundt hakket persille
1 tsk oregano
2 tsk Go Cajun Meat krydderi
2 dl brødkrumme
4 fintsnittede forårsløg
3 dl Mozzarella

Flæk zucchinierne og skrab frugtkødet ud med en ske.
Hak frugtkødet.
Flæk pølserne og smuldr pølsen, eller kør den igennem en kødhakker.
Pølsekødet brunes i olien sammen med løg, grøn peber og hvidløg. Derefter tilsættes zucchinimosen, den hakkede tomat, oregano, persille og krydderier.
Lad det stege, til det meste vædske er fordampet.
Sluk og rør brødkrumme, forårsløg og ost ned.
De flækkede zucchinier fyldes med pølseblandingen og stilles i ovnen 175°C i et ovnfast fad i ca 20 minutter, til osten er smeltet.
Zucchinierne kan serveres med fettucini samt Creolersauce eller Creole tomatsauce ( flåede tomater, hvidløg, Cajun Sunshine og Creole Seasoning

Tips:
Retten kan forberedes delvis. Følg opskriften, men undlad at komme persillen i, når mosen skal koge ind. Lige før zucchinierne skal i ovnen, blandes brødkrumme, forårsløg , ost og persille i.

Tips:
Alt afhængig af hvor store zucchinierne er sæsonmæssigt, vil fyldet måske fylde for meget i de udhulede zucchinier. Undlader man at komme specielt osten og persillen i, vil man kunne fryse eventuelt overskydende fyld ned. Anrettet i mindre zucchinier er retten særdeles velegnet til buffet'er.

Tips: Pølsen kan delvis erstattes af hakket Tassoskinke. Dog må påregnes ekstra krydderi.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her