Logo

Suppe med ovnbagte rodgrønsager - 1 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 personer
 
4 gulerødder, hakkede
2 pastinakker, hakkede
1 porre, meget finthakket
1,2 l frisk grønsagsfond (se dette)
2 tsk timianblade
salt og peber
timiankviste til pynt
 
Læg gulerødder og pastinakker i et ovnfast fad og drys med salt og peber.
Tilsæt lidt vand og dæk fadet med alufolie.
Bag i en forvarmet ovn ved 200ºC i 1 time, eller indtil grønsagerne er meget bløde.
20 minutter før grønsagerne er færdige, kommes den fint­hakkede porre i en stor gryde sammen med fond og 1 tsk af timianbladene.
Lad blandingen simre under låg i 20 minutter.
Kør de ovnbagte grønsager i en blender eller foodproces­sor.
Tilsæt eventuelt en smule fond.
Kom blandingen over i gryden med fonden og smag til med krydderier.
Tilsæt resten af timianbladene, rør rundt og lad suppen simre i 5 minutter.
Øs suppen op i varme skåle og server pyntet med timian­kviste.
 
kJ 254; protein 2 g; fedt 1 g; kulhydrat 12 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her