Logo

Sursød sauce 3 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
1 løg (150 g)
2 spsk sherry
10 g frisk ingefær
1-2 fed hvidløg
1 chili
2 ½ dl bouillon
2 spsk vineddike
2 spsk sukker
1 spsk tomatpure
2 spsk soja
2-3 tsk majsstivelse
salt og peber
 
1 person:
¼ løg (40 g)
½ spsk sherry
2 ½ g frisk ingefær
¼-½ fed hvidløg
¼ chili
¾ dl bouillon
½ spsk vineddike
½ spsk sukker
¾ tsk tomatpure
½ spsk soja
½-¾ tsk majsstivelse
salt og peber
 
Bland finthakket løg, ingefær, hvidløg, chili (uden frø og mellemvægge) og bouillon i en gryde.
Kog det igennem et par minutter og tilsæt sherry, vineddike, sukker, tomat­pure og soja.
Giv det et opkog og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med salt og peber og server til retter med ris som tilbehør.
 
Energi pr. portion: 374 kj/90 kcal  Protein: 10,6% Fedt og alkohol: 12,1% Fedt alene: 3% Kulhydrat: 77,3%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her