Logo

Sursyltede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sveskeblommer
5 dl hvidvinseddike
250 g sukker
1 laurbærblad
 
Prik blommerne og kom dem i en krukke.
Hæld eddiken over.
Lad det trække i 1 døgn.
Bring halvdelen af eddiken i kog sammen med sukker og laurbærblad.
Kom lagen i et rengjort glas og afkøl den.
Kom blommerne i og luk til.
Opbevares i køleskab.
 
Tips: Blommerne er fine som tilbehør til stegt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her