Logo

Sursyltede grønne figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 kg grønne figner

5 dl eddike

100 g honning

1 tsk salt

1 spsk sennep

1 stykke peberrod

 

De grønne umodne figner prikkes med en gaffel og lægges i eddike natten over.

De tages op af eddiken og kommes på glas.

Eddiken koges ind sammen med honning, salt og sennep og hældes over.

Et stykke peberrod stikkes i sylteglassene.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her