Logo

Sursyltede hele citroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

12 citroner

100 g løg

1 spsk sennepskorn

2 chilipebre

500 g sukker

100 g groft køkkensalt

1 l eddike

 

Vask og tør citronerne og skær begge en­der af.

Der hvor stilken har siddet, skæres et dybt kors ned i citronerne, og heri fyl-

des saltet.

Citronerne stilles i et halvdybt ildfast fad, og de anbringes et køligt og luftigt sted.

Hver dag i 14 dage vendes de.

En lage koges af eddike, sukker, peber, løg, og i denne lage koges citronerne i 20 min eller til, at man med lethed kan stikke en strikkepind igennem dem.

De lægges nu over i rene glas og overhældes med la­gen, der skal dække dem helt.

Læg evt. ci­tronerne under pres for at holde dem nede i lagen.

Lad det stå i 2 til 3 måneder, før de spises.

Egner sig især godt til fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her