Logo

Sursyltet selleri med ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 stor selleri

1 lille løg

1 dåse ananas helst uden sukker

½ dl vineddike (helst lys)

1 tsk tørret timian

 

Skræl sellerien og skær den i skiver og derefter i stænger.

Hak løget fint og kog selleri og løg i saften fra ananasen 6-8 min.

Sellerien må ikke koges helt mør.

Skær ananas i små stykker og bland dem sammen med timian og vineddike.

Lad det hele koge nogle minutter.

Serveres til kylling, steg m.m.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her