Logo

Sveske/Ananas Dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kvark
6 spsk Hermesetas drys let
3 spsk citronsaft
14 store svesker
1 ds knust ananas (227/145 g)
2 æggehvider

Bland kvark og Hermesetas drys let i en skål og tilsæt citronsaft, svesker i små stykker og afdryppet ananas. Pisk æggehviderne stive og bland dem i. Hæld blandingen i en sigte eller dørslag som er beklædt med saftklæde eller filterposer. Sættes til afdrypning i køleskab natten over. Vend pashaen ud på et serveringsfad og anret gerne med frugt og citronmelisseblade .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her