Logo

Svinemørbrad med kålsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinemørbrad med kålsalat


Hurtig aftensmad. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

Kålsalat:

1 hvidkål

3 gulerødder

1 chili eller efter behag

1 lime, saft

2 spsk akaciehonning

lidt soja

1 spsk sesamolie eller anden god olie

 

Ris:

250 g brune ris

 

Svinemørbrad:

600 g svinemørbrad

2 spsk sesamolie eller anden god olie

 

* Tilberedning

Kålsalat:

Skyl hvidkålen, tag de yderste blade fra, og snit kålen meget fint

Skyl og skræl gulerødderne. Skæl dem i lange strimler med en grøntsagsskræller

Skyl chilien, og hak den meget fint

Bland hvidkål, gulerødder og chili

Hæld honning, limesaft, lidt soja og olie over salaten

 

Ris:

Kog risene efter anvisningen på pakken

Hæld vandet fra risene

Tænd oven på 180 °C.

 

Svinemørbrad:

Varm lidt olie op på en pande

Dup mørbraden med køkkenrulle og brun mørbraden af på alle sider

Sæt mørbraden i oven, og steg til den er rosastegt.

Så har den en centrumstemperatur på 62-65 °C. Mål med et stegetermometer

Skær mørbraden i tykke skiver

Server og nyd.

 

Tips:

I stedet for ris kan du spise fuldkornsbulgur eller fuldkornscouscous. Krydr gerne risene med friske krydderurter eller andre smagsgivere som chili og ingefær.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her