Logo

Svinemørbrad som bøffer med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en god slankeret -

500 g svinemørbrad

2 tsk (oliven)olie

2 spsk løg i skiver

1 bakke champignon i skiver

1 stk bouillonterning

4 dl vand, 1 dl til jævning og 3 dl til bouillon

3 spsk hvedemel

1dl fløde 9 %

 

Mørbraden renses for sener og skæres ud i 3-4 cm tykke skiver.
Skiverne bankes let ud og drysses med salt og peber og steges i flydende fedtstof 2-3 min på hver side. Tag dem af panden.

Løg og champignon steges lysebrune.

Vand og bouillonterning tilsættes og varmes op.

Vand til jævning, kaffefløde og hvedemel piskes sammen og hældes i saucen under omrøring.

Saucen koges igennem ca. 5 min under omrøring og smages til med salt og peber.

Mørbradbøfferne kommes i saucen og retten varmes igennem

Server med ca. 100 g kogt broccoli og 2-3- små kartofler pr. person.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her