Logo

Syltede blommer med rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg blommer
500 g sukker
1 ½ dl rødvin
½ dl eddike
1 dl vand
1 tsk kanel
½ tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon
 
Sukker, rødvin, eddike og vand koges til lage, hvori de prikkede blommer
koges ved ganske svag varme 5-10 min. Blommerne lægges i varme glas.
Saften gives et opkog, skummes, tilsættes kanel og Atamon og hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her