Logo

Syltede chili-peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g chilier
1 ¾ dl vineddike
1 ¾ dl vand
1 ¾ spsk sukker
¾ spsk salt
4 - 5 skalottteløg
½ tsk Atamon
 
Chilierne befries for stilke og prikkes med en gaffel, så væske bedre kan trænge ind.
Vineddike, vand, sukker og salt koger op med chilierne og de hele
skrællede skalotteløg.
Væsken hældes fra og gives et opkog.
Tag gryden af blusset og tilsæt Atamon.
Chilierne og løgene lægges lagvis i glas, væsken hældes over og glasset
lukkes.
Trækker ca. 4 uger.
 
Tips: Hvis I skal ordne mange chilier, er det en god idé, at bruge et par
plastikhandsker 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (13 stemmer)
Siden er blevet set 6.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her