Logo

Syltede drueagurker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 snese små drueagurker
2 håndfuldsalt
2 l. eddike
Atamon til skylning af glas

Lagen:
2 ½ l. eddike
1 ¼ kg sukker
1 brev blandede syltekrydderier
300 g små skalotteløg
Krondild/ dildskærme
5 tsk Atamon

Agurkerne skrubbes og skylles.
Prikkes derpå med en gaffel og drysses med salt.
Kom vand på, så det lige dækker.
Efter et døgn tages de op.
Skylles i koldt vand og tørres i et klæde.
De 2 l eddike koges op og hældes over.
Dette trækker i endnu 1 døgn.
Derefter hældes eddiken fra, gives et opkog og hældes igen over agurkerne.
Trækker nu i 12 timer.

Derefter hældes eddiken ud.

Lagen:
Eddike og sukker koges med syltekrydderierne, krondild/ dildskærme og de små pillede skalotteløg i 5 min.
Herefter tages gryden af ilden, og Atamon tilsættes.
Lagen kommes over agurkerne som er kommet i Atamonskyllede glas, der straks bindes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her