Logo

Syltede hele asier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 asier (ca. 20 cm lange)
 
Saltlage:
2 5 l vand
200 g groft køkkensalt
 
Eddikelage:
2 l eddike
1 liter vand
 
Fyld:
200 g skalotteløg
125 g peberrod
1 5 spsk hvide peberkorn
1 5 spsk sorte peberkorn
2 spsk gule sennepsfrø
150 g sukker
 
Kogning:
2 l eddike
1 kg sukker
Dildkroner.
 
Asierne skrælles og lægges 1 døgn i saltlagen.
Derpå drypper de af og lægges i eddikelagen i ca. 10 døgn og står koldt.
Asierne tages op, og i hver asie laves et snit, så kernerne kan skrabes ud
med en ske, og der dannes en lomme.
Løg, peberrod (der er skrabet) og de øvrige ting til fyldet blandes godt
og fordeles i asierne.
Der bindes omkring hver asie med en bomuldssnor.
Eddike og sukker koges op, og i denne lage koges 4-5 asier ad gangen.
De skal koge op og tages op med en hulske, inden næste hold lægges i.
Asierne lægges i krukker eller i store glas sammen med dildkroner.
Lagen koges op og hældes kogende over asierne, og krukken bindes til.
Asierne kan spises efter ca. 2 uger.
Ved servering skæres asierne i skiver - de bliver sprøde og fine når de
er lavet efter denne opskrift.

 
Tips: Ved servering skæres asierne i skiver - de bliver sprøde og fine
når de er lavet efter denne opskrift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her