Logo

Syltede hyben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hyben eller 500 g rensede hybenskaller
375 g sukker
1 dl eddike
2 ½ dl vand
1 tsk Vanila
½ tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

Frugten befries for blomst og stilk.
Den flækkes, og kernerne fjernes.
Sukker, eddike og vand koges til lage, hvori de skyllede hybenskaller koges 15-20 min., til de er møre.
Syltetøjet skummes, tilsættes Vanila og Atamon og fyldes i varme glas, der lukkes.
Hybenskaller, der er meget hårde, kan koges 5 min. i eddike og vand, før sukkeret drysses i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her