Logo

Syltede ingefær sukkerfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 ingefærrødder
citronsaft
½ tsk citronsyre
sødestof svarrende til 150 g sukker
 
Rødderne skrabes ligesom nye kartofler, lægges straks i vand tilsat citronsaft og skæres i små stykker på størrelse med små hasselnødder.
Stykkerne koges i frisk vand, tilsat citronsyren og saften af en halv citron i 30 minutter.
Der skummes af og til, sødes med sødestoffet, og ingefærrødderne hældes i et Atamonskyllet glas.
Ingefær anvendes til at blande i is, i flødeskum, i appelsinmarmelade, i clara flødeost eller kvark osv.
Og er fint til melon og ymer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her