Logo

Syltede kirsebær med rom sukkerfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g mørke syltekirsebær
2 dl vand
1 tsk citronsyre
5 tsk sødestof
2 tsk Atamon
1-2 spsk rom
 
Kirsebærrene skylles og udstenes (let med den runde side af en hårnål).
Vandet, citronsyren og sødestoffet bringes i kog og kirsebærrene hældes i.
De skal kun lige koges op ved svag varme, tages op med hulske og kommes i Atamonskyllede glas.
Saften tilsættes Atamon og koges igennem og skummes.
Til slut tilsættes rommen, og saften hældes over bærrene i glassene, som tilbindes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her