Logo

Syltede Kumquats

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 stk Kumquats
250 g sukker
fileter af 2 appelsiner
3 stk nelliker
1 stk kanelstang
3 dl appelsinsaft
 
Stik kumquats'erne med en grill nål eller kniv. Blancher dem 3 gange og
kom dem efter hver gang i isvand.
Smelt sukkeret til en gylden farve, tilsæt appelsinsaft, læg kumquats og
appelsinfileterne samt skal, nellike og kanel i.
Reducer lagen, men hold godt øje med processen. Smag til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her