Logo

Syltede peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

hele peberfrugter
olie
 
Lage:
1 del sukker
1 del risvinaigre
1 del olivenolie
 
Hele peberfrugter lægges i hed olie, når skindet begynder at brænde tages de op og lægges i en plastpose ca. 1 time.
Derefter kan man nemt pille skindet af.
Flæk peberfrugterne, fjern kerner og det hvide kød.
Læg dem i sylteglas i lagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her