Logo

Syltede rødbeder - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis man har mulighed for at vælge, er de små, aflange rødbeder de bedste. De er ikke så træede som store rødbeder, og samtidig giver de pæne skiver.

 

3 kg rødbeder

1 ½ liter eddike

600 g sukker

5-6 hele peberkorn

4 kviste timian

konserveringsmiddel

 

Kog rødbederne møre i letsaltet vand - det varer ca. 3 kvarter.

Hæld vandet fra og kom rødbederne i koldt vand, så kan skrællen nemt gnides af.

Skær rødbederne i skiver og kom dem på rene glas.

Bring eddike og sukker i kog med krydderier.

Kog lagen til sukkeret er helt opløst.

Tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel.

Hæld den koghede lage over rødbederne og læg en tallerken over, så rødbederne holder sig under lagen.

Luk glasset til.

Spis først af rødbederne efter et par uger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her