Logo

Syltede rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg rabarber
750 gram sukker
3 tsk rød melatin
1 tsk vanilje
 
Rabarberne skylles, flækkes og snittes fint.
De lægges lagvis med sukkeret i en gryde og henstår til de safter.
Gryden bringes langsomt i kog og koges stille i ti minutter.
Melatin og 2 spsk ekstra sukker blandes godt og drysses i gryden under
omrøring.
Vanille og evt. Atamon tilsættes og marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der straks lukkes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her