Logo

Syltede valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kan spises til is, sammen med frisk frugt. Eller hakkes og kommes i flødeis sammen med lidt blommebrændevin.

250 g valnødder
½ citron i skiver
½ appelsin i skiver
1 stang vanilje
1 dl rørsukker
1 dl honning eller sirup

Valnødderne koges op i vand og skylles derefter i koldt vand.
Nødderne og de øvrige ingredienser dækkes lige akkurat med vand og småkoger i ca. 1 time. Afkøles og opbevares bedst i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her