Logo

Syltekirsebær uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg syltekirsebær
2 citroner
1 lille stykke kanel
½ dl Peter Heering
40 g Grøn Melatin

Bærrene skylles, stilke og sten fjernes. Halvdelen af bærrene halveres og resten køres en tur i frugtpresser. Frugt, kanel og citronsaft koges i 4 min. Grøn Melatin tilsættes under omrøring og koges med i 2 min. Gryden tages af varmen. Kanalen fjernes og likøren røres i. Det varme syltetøj fyldes i Atamonskyllede glas, som lukkes straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her