Logo

Tærte med rejer og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærte med rejer og salat

 

Den grove tærtedej er helt uden smør. Fyldet er porrer, squash og rejer vendt med en æggecreme og bagt med lidt revet ost.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 30 min.

 

Dej:

50 g grahamsmel

75 g fromage frais

1 knsp. salt

 

Fyld:

250 g porrer

250 g squash

2 æg

75 g fromage frais

salt og peber

150 g rejer

2 spsk mager revet ost

 

Tilbehør:

1 bakke feltsalat

1 håndfuld bønnespirer

1 rød peberfrugt

1-2 tsk vineddike

1-2 tsk olie

*

 

Ælt ingredienserne til dejen sammen, og rul den tyndt ud.

Beklæd 2 smurte partionstærteforme (12 cm) med dejen.

Forbag bundene i 10 min. ved 225 °C.

 

Rens porrerne, og snit dem fint.

Vask squashen, og skær den i terninger.

Kog porrer og squash 2 min. i letsaltet vand.

 

Bland æg og fromage frais med salt og peber, og tilsæt afdryppede grønsager og rejer.

Fordel blandingen i de to tærteforme, og drys 1 spsk revet ost over hver.

Bag tærterne i ca. 20 min. ved 200 °C.

 

Bland skyllet feldsalat med bønnespirer og fintsnittet peberfrugt, og dryp med en smule vineddike og en smule olie.

Server salaten til tærten.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her