Logo

Tandori kylling - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g kylling, skindfri
2 citroner
2 tsk salt
1 løg
4 fed hvidløg
1 stk ingefær, ca 4 cm
2 stk cayennepeber, grøn
3 tsk garam masala (Indisk krydderblanding)
2 tsk spidskommen, malt (karve)
1 spsk rød konditorfarve

Kyllingen deles op i serveringsstykker.
Hvert stykke snittes lidt på hver side.
Læg stykkene på et fad og drys 1 tsk salt på og pres saften af den ene citron over.
Vend kyllingstykkene og hæld saften af den anden citron og resten af saltet over.
Lad kyllingen trække i en halv time.

Marinade:
Mos en jævn pasta af: yoghurt, løg, hvidløg, ingefær, cayennepeber, garam masala og spidskommen.

Pensl kyllingen med konditorfarve og hæld marinaden over samt resten af citron og konditorfarve. Rør godt rundt og dæk til med film.
Sæt køligt i otte timer. (maksimum 24 timer)

Forvarm ovnen til 275ºC.
Tag kyllingen op af marinaden og tør den lidt af. Læg i en bradepande som er dækket med alufolie.
Steges i ca 25 minutter eller til kødet er mørt.

Serveres varm med citronmarineret løg og indisk brød (Nan).
Pres citronsaft over kyllingen lige før den spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her