Logo

Tatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Når vi laver tatar, bruger vi inderlår. Man kan skrabe tatar selv.
Brug en alm. bordkniv med takker til at skrabe med.
På denne måde får man det reneste kød uden sener.
Kødet kan også hakkes i en kødhakker, eller man kan få den lokale slagter til at hakke det.
Man kan også hakke kødet i kødhakkeren, hvis man har en sådan, ellers er det lettest at få den lokale slagter til at hakke det.
Tatarkødet smøres ud på et skærebræt.
Læg rugbrødet med smørret nedad oven på tataren.
Ret siderne til, så man har en flot aflang firkant.
Brug den smalleste kniv du har, og løft kød og brød fra brættet og læg det på tallerkenen med brødet nedad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her