Logo

Teboller, engelske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv disse lækre engelske teboller, der selvfølgelig skal serveres til teen. På grund af den krydrede smag er bollerne allerbedst med kun smør eller eventuelt appelsinmarmelade.

 

2 ½ dl mælk
25 g gær
75 g margarine
400 g hvedemel (6 ½ dl)
½ tsk salt
½ tsk kanel
½ tsk ingefær
1 pose pomeransskal (40 g)
æg til pensling

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt, krydderier og pomeransskal tilsættes.
Dejen æltes godt sammen.
Stilles til hævning i ca. 40 min.
Dejen slåes ned og formes til boller.
Efterhæver på pladen i ca. 15 min.
Bagetid ca. 20 min. ved 200°C.

Tips: Pga. den krydrede smag er bollerne bedst blot med smør og evt.
appelsinmarmelade

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her