Logo

Teboller med grape

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse teboller med grape smager rigtig godt, og kan laves nemt og lynhurtigt. Prøv dem til eftermiddagsteen en søndag eftermiddag. Der kan pyntes med glasur af grape for at gøre bollerne ekstra sjove

 

 

 

175 g hvedemel

2 tsk bagepulver

100 g smør

50 g sukker

1 æg

1 spsk reven skal af grapefrugt

3 spsk rosiner

2 spsk saft af grapefrugt 1 dl mælk

 

Smørret smuldres ud i melet med bagepul­ver, sukker, rosiner samt reven skal og saft af grapen.

Ægget slås ud i dejen, og mæl­ken hældes ved.

Ælt dejen godt igennem.

Dejen formes til 8 store boller, der pensles med lidt æg og bages ved 225°C i ca. 10 min.

 

Bollerne kan evt. pyntes med gla­sur, der er rørt sammen af 2 dl grape­frugtsaft og 150 g flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her