Logo

Tempeh-fyldte kålpakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kålblade
250 g tempeh
2 skiver surdejsbrød
4 spsk surkål
2 spsk tamari
1 spsk sesamolie
2 dl vand
Frisk, hakket grønt (persille)
Bomuldstråd

Blanchér kålbladene i rigeligt, kogende vand i 2 min.
Skær tempeh'en og brødet i små terninger og sautér dem i olie.
Smag til med tamari.
Fyld hvert kålblad med tempeh, brød og surkål.
Fold kålen omkring, så der dannes en lille pakke og bind bomuldstråden omkring.
Læg pakkerne i en gryde med vand og lad dem koge under låg i 15 min.
Server dem varme med et drys frisk grønt.

Variation: Brug forskellige rester med ris eller nudler.
Tilsæt tofu, seitan, eller fisk, og smag til med ingefær, sennep, eller riseddike.
Kan også bages i ovnen.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her