Logo

Texanske kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Texanske kyllingelår

 

4-6 kyllingelår
salt og peber

Sauce:
5 tsk chili
2 tsk spidskommen
2 dl sød chilisauce
½ dl rørsukker
3 spsk balsamico
2 spsk appelsinjuice
2 tsk reven appelsinskal

Klargør en grill.

Krydr kyllingelårene med salt og peber.

Grill lårene i 12 min. De vendes regelmæssigt undervejs.
Rist imens chili og kommen i en tør gryde.

Efter ca. 1 min. tilsættes chilisauce, rørsukker, balsamico, appelsinjuice og -skal.

Bring saucen i kog, skru ned for varmen og lad saucen simre i 6 min.
Brug nu halvdelen af saucen til at hælde på kyllingelårene, som grilles i yderligere 15 min.

Lårene serveres med resten af saucen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her