Logo

Thai græskarsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g skrællet græskar
1 spsk vegetabilsk olie
1 ½ spsk rød karrypasta
2 hakkede løg
½ l kokosmælk
½ l kyllingefond
 
Skær græskarret i mundrette stykker.
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt Rød karrypasta og løg og sauter i 4 minutter.
Kom græskar, kokosmælk og kyllingefond i gryden og kog op.
Skru ned for blusset, læg låg på gryden og lad simre i 15-20 minutter, til græskarret er mørt.
Pas på ikke at koge suppen for længe!
Purer halvdelen af suppen i en foodprocessor/blender og kom det tilbage i gryden igen til den upurerde suppe.
Varm suppen igennem og server den.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her