Logo

Thai-inspireret nudelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

champignon
rucola
bønnespirer
rød peber
grøn peber
forårsløg
baby-spinat
nudler
koriander
mynte
cashewnødder

Dressing:
chilier
hvidløg
ingefær
saft af 4 limefrugter
2 spiseskefulde soja
1 spiseskefuld sesamolie
olivenolie

Kog nudlerne et par minutter, skyl dem over med koldt vand og lad dem dryppe/ køle af.
Skær champignonerne i skiver på langs og hak rucola, peber, forårsløg og baby-spinat groft.
Hak ligeledes koriander og mynte groft.
Imens grønsager og urter hakkes, bages cashewnødderne i ovnen i 5 minutter.
Til dressingen hakkes chilier, lidt hvidløg og ingefær fint og placeres i et gammelt syltetøjsglas.
Dernæst hældes limesaft, soja og sesamolie over.
Til sidst tilsættes 2-3 gange så meget olivenolie som limesaft.
Dressingen rystes.
Bland grønsager, bønnespirer og nudler og hæld dressing på salaten inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her