Logo

Thai suppe fra Hua Hin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1/1 frisk kylling
2 hele røde chili skåret i skiver
Saften fra en friskpresset limefrugt
1 lille håndfuld skiveskåret frisk ingefær
1 hel citrongræs skåret i skiver
salt og peber
evt. smages til med chilipulver
 
Kyllingen koges i en stor gryde i ca. 2 timer.
Kyllingekødet pilles fra benet og suppen fra kyllingen sies og tilsættes alle
ingredienserne undtagen det pillede kyllingekød.
Dette koger i ca. ½ til 1/1 time.
Suppen sies derefter og kommes tilbage i gryden, og der tilsættes
kyllingekød.
Ønskes en stærkere suppe, smages til med yderligger salt og chilipulver.
Serveres med flûtes og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her