Logo

Thaikylling med banan og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Thaikylling med banan og ananas

 

Thaimad er fuld af smag og hurtig at lave. Og til dem, der elsker frugt i maden, er der både banan, ananas og lime i retten her.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid: 20 min.

 

#

4 kyllingefileter

1 spsk olie

salt og peber

1 dåse kokosmælk

evt. 4 kaffir-limeblade

2-3 tsk rød thai-karrypasta

2 spsk sojasauce

1 lime

 

Tilbehør:

½ frisk ananas

3 bananer

kogte jasminris (beregn 1 dl rå ris pr. person)

1 bundt mynte

*

 

Brun kyllingefileterne på begge sider på en varm pande med olie.

Krydr med salt og peber.

 

Hæld kokosmælk på panden, og læg limeblade ved.

Tilsæt karrypasta og sojasauce, og lad retten simre under låg i 10 min.

Smag saucen til med limesaft og evt. mere sojasauce eller salt.

 

Skær skrællen af ananassen, og skær stokken i midten væk.

Skær frugtkødet i små terninger.

 

Skær bananerne i skiver, og bland dem med ananasstykkerne i en skål.

Server kyllingeretten med kogte ris og frugt ved siden af.

Drys med mynte på toppen.

 

TIPS: Kaffir-limeblade har en citronagtig, parfumeret smag og kan købes tørrede eller frosne.

Velassorterede supermarkeder har dem på hylderne med thailandske ingredienser.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her