Logo

Thailandsk kålsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk soja
1 spsk olie
saften af ½ citron
2 spsk tør sherry
1-2 tsk sukker
salt, peber
¼ hvidkålshoved
1 agurk
½ pakke hurtignudler
 
Rør soja, olie, citronsaft, sherry, sukker, salt og peber sammen og
mariner nudlerne, der kan brækkes i mindre stykker ved at de knuses i
en plasticpose med en hammer.
Vend dem rundt.
Snit kålen i 1 mm. tynde strimler og kom den i en salatskål.
Agurken skylles og halveres på langs, og kernerne skrabes ud med en
teske og kasseres.
Agurken skæres i 3 mm. tykke halvmåneformede stykker og kommes op
til kålen.
Lige inden servering vendes nudlerne med marinaden rundt i kål og
agurkestykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her