Logo

Thailandsk oksekødssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g magert oksekød skåret i frossen tilstand på pålægsmaskine så det
er i meget tynde skiver
salt, peber
2 spsk jordnøddeolie
1 hjertesalathoved i skyllede blade
 
Dressing:
1 spsk fiskesauce
2 spsk limesaft
1 spsk rørsukker
1 rød chilipeber i små ringe uden kerner
8 blade mynte
4 blade kaffir limeblade
 
Varm olien i en wok og lynsteg kødet.
Drys med salt og peber.
Rør diskesauce, limesaft og sukker sammen i en lille skål og hæld det
straks over kødet mens det er varmt.
Stil kødet i køleskabet.
Læg salatblade ud på et fad som bund.
Klip mynte og limeblade i mindre stykker, bland kødet med dette og
chiliringe og læg kødet op på salatbunden.
Kan pyntes med chiliblomster.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her