Logo

Thailandsk suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk majsolie
2-4 tsk karry
4 løg
2 dåser hakkede tomater
1 l grønsagsbouillon
1 dåse fersken eller ananas
2 ½ dl fløde
Salt og peber
Fisk og rejer som er kogt
 
Varm olien og karry i en gryde, svits de hakkede løg til de er bløde.
Tilsæt bouillon, tomat, fersken eller ananas med salt og fløde,
Lad det simre i 20 min. smag til med salt og peber.
Gryden tages af ovnen og rejer og fisk tilsættes.
 

Langbrød til suppen:
1 dl havregryn
3 dl af lunken vand
25 g gær
3 spsk olie
1 tsk groft salt
300-400 g hvedemel

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her