Logo

Thairejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort løg
500 g champignon
1 rød peberfrugt
1 ds flåede tomater
1 ds tomatkoncentrat (stor)
400 g rejer
¼ l. piskefløde
½ tsk karry
½ tsk paprika
knsp. chili (sød el. stærk)
salt
peber

Rejerne tøes op og drypper af.
Champignon renses og skives, evt på en æggedeler.
Peberfrugten renses og skæres i tynde korte strimler.
Løget hakket fint og svitses sammen med krydderierne, dette kan evt. udelades da de får MINDST DOBBELT styrke.
Champignon kommes i og svitses, til de er svundet ca. ⅓.
Peberfrugten og rejerne kommes i.
De flåede tomater + koncentrat tilsættes under omrøring (således at tomaterne flyder ud).
Det hel småkoger (svag varme) nu i ca 5 min.
Hvorefter der smages til med yderligere krydderier (pas på med Chilli'n).
Hvis det skulle blive for stærkt, kom da honning eller sukker i efter smag.
Gryden tages af varmen, piskefløden kommes i.
Retten varmes igennem - MÅ IKKE KOGE !!!
Serveres med kogte ris og eller bulghur, samt grovbrød/flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her