Logo

Tigerrejer på grillspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300-500 g tigerrejer
1 løg
1 peberfrugt
10-20 stk champignon
1 bakke cherry tomater

Hvidløgsbrød:
2 stk ciabattabrød
olie
hvidløg
oregano

Grillede rejer:
Rejerne pilles inden de sættes på spiddene.

Rengør herefter grønsagerne og snit dem i lidt grove stykker.

Fordel grønsagerne jævnt mellem rejerne.

Lad spiddene starte på inddirekte varme i ca. 15 min.

Lad dem herefter få direkte stegning i ca. 10 min.

Hvidløgsbrød:
Skær brødene over og smør dem med lidt olie og gnid hvidløg udover brødet.

Drys lidt oregano over brødet og lad dem blive lækre sprøde på inddirekte varme.

Servering:
Server spiddene med et stykke hvidløgsbrød til eller en let dressing.

Tips: Du kan lade halerne sidde på rejerne, det ser lidt mere festligt ud. Hvis du ikke bruger Weber's grillspid men almindelige træspid, så husk at lade træspiddene ligge i vand en ½ time inden brug, så maden ikke hænger fast i træet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her