Logo

Tikka Masala sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
1 løg - i både
1 spsk sorte løgfrø
4 fed knust hvidløg
2 finthakket, grønne chili
200 g flået, hakkede tomater
1 dl yoghurt (græsk)
1 dl kokosmælk
frisk koriander
frisk mynte
1 spsk limesaft
1 tsk garam-masala

Svits løgene i olie, til de er bløde.

Kom løgfrø, hvidløg og chili ved og svits i yderligere nogle minutter.

Tilsæt tomat, yoghurt, kokosmælk og lad saucen koge i ca 15 minutter for svag varme

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her