Logo

Toast med æg og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Toast med æg og rejer


Et stykke med æg og rejer er traditionelt og lækkert - her i moderne udgave 

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

4 sandwichboller, fx ciabatta

¾ dl mayonnaise

1 spsk sennep, helst usødet

salt og peber fra kværn

¼ salathoved

4 hårdkogte æg

200 g rejer

1 tsk presset citronsaft

3-4 spsk fløde

fintklippet purløg

*

1. Rist bollerne.

Rør mayonnaisen med sennep og smag til med salt og peber.

Bred det ud over underbollerne i et tyndt lag.

Læg salatblade over.

2. Pil æggene og skær dem i skiver.

Fordel skiverne på salaten.

3. Læg rejer over.

4. Rør resten af mayonnaisen med citronsaft og fløde og fordel blandingen over æggene.

Drys med purløg og et par blade rød basilikum.

Læg overbollen over og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her