Logo

Toast med lynstegte rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Toast med lynstegte rejer

 

Du kan lave denne nemme ret med optøede, pillede rejer eller kæmperejer. Hvis kæmperejerne er rå, skal de steges 2-3 min. på hver side til de bliver lyserøde.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 3 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g pillede rejer eller kæmperejer

1 frisk chili

1-2 fed hvidløg (fintsnittet)

2 spsk olie

¼ tsk stødt spidskommen

persille (hakket)

salt

Tilbehør: ristet brød og citron

*

 

Halver chilien og skrab frø og mellemvægge ud.

Skær chilien i tynde strimler.

Svits chili og hvidløg 1-2 min. på en pande med olie.

Tilsæt spidskommen og hæld rejerne på panden.

Steg under omrøring ca. 1 min.

Krydr med salt og drys med persille.

Server straks med ristet brød og citron.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her