Logo

Toast med pærer og svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Toast med pærer og svesker

 

Med et par skiver daggammelt brød kan du nemt sætte en lækker, lille dessert på bordet. Varier med andre friske eller tørrede frugter.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min.

 

#

2 pærer

3 spsk sukker

15 g smør

1 økologisk appelsin

6 svesker

2 skiver brød

Tilbehør: cremefraiche eller vaniljeis

*

 

SKRÆL pærerne, og skær dem i både uden kernehus.

 

SMELT sukker til gylden karamel på en pande.

Tilsæt smør og pærer, og steg under omrøring 2-3 min.

 

TILSÆT fintrevet appelsinskal, appelsinsaft og svesker, og kog det jævnt.

 

ANRET på ristet brød, og server med cremefraiche eller en kugle vaniljeis.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her