Logo

Toast med tomat-aubergine-humus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Toast med tomat-aubergine-humus

 

Server små lækkerier til studenterbuffeten eller sankthansaften. Opskriften er nem at gå til, og det meste kan forberedes i god tid, inden gæsterne kommer.

Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 90 min. Ikke fryse-egnet. Opskriften er til 8 personer.  

 

#

1 aubergine

3 tomater

1 dåse kikærter

1 tsk spidskommen

1 fed hvidløg (knust)

persille eller frisk koriander (finthakket)

2-3 spsk olie

salt og peber

Tilbehør: brød

*

 

Tænd ovnen på 125 °C.

Halver aubergine og tomater og læg dem på en bageplade med bagepapir med skærefladen opad.

Pensl dem med olie, drys med salt og peber og sæt dem i ovnen i ca. 90 min.

Blend de afdryppede kikærter til mos.

Skrab frugtkødet ud af aubergineskallerne og blend det med et øjeblik.

Tilsæt tomaterne og blend et øjeblik.

Smag til med spidskommen, evt. hvidløg, salt og peber og tilsæt olie, persille eller koriander.

Server med tynde skiver ristet brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her