Logo

Tofu braiseret i porter med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
 
600 gram tofu naturel
2 porter, 33 centiliter
200 gram løg
200 gram gulerødder
100 gram selleri
1 dl tomatpuré
saften af 50 gram revet ingefær og ½ citron
smør eller olie
 
Vask grøntsagerne og ingefør grundigt og skræl dem.
Rist skrællerne i lidt olie, tilsæt tomatpuré og porter og lad det koge op.
Læg tofustykkerne (hele stykker) i et ovnfast fad, hæld porterlagen over, fisk grøntsags-skrællerne fra, dæk med alufolie og bag i en forvarmet over ved 150ºC i 120 minutter.
De skrællede grøntsager skives i tern og braiseres med lidt salt og en smule vand i en tykbundet gryde i 30 minutter.
Umiddelbart inden servering tages tofu stykkerne op og skæres i skiver og lægges på et fad med grøntsagerne.
Porterlagen tilsmages med ingefær, citron, salt og peber.
Tilsæt smør efter behag og hæld lagen over tofu og grøntsager.
Server med kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her